Betrouwbaar & professioneel

Meer dan 25 jaar ervaring

T: 0548-362350

VAN RENSTER KOZIJNEN NAAR RENOVAR KOZIJNEN

Welkom op de website van Renovar B.V. specialist in kozijnen van kunststof, hout en aluminium Sinds 14 februari 2012 is Renster Particulier B.V. en Renster Exploitatie B.V. te Deventer, gelegen aan de Hoge Hondstraat 174 7415 GH te Deventer failliet verklaard. De opdrachten van vooral particuliere klanten bleken te weinig om Renster kozijnen nog langer bestaansrecht te geven.

RENSTER KOZIJNEN MET RENOVAR SERVICE

De eigenaars van Renovar B.V. hebben jarenlang gewerkt voor Renster Particulier B.V. en Renster Exploitatie B.V. te Deventer en kennen derhalve veel klanten van Renster kozijnen. Zelfs de periode dat Renster Nederland B.V. de naam Belisol droeg kennen wij nog als de dag van gisteren. Wij begrijpen als geen ander hoe het voelt om je leverancier van de kozijnen te zien verdwijnen. “Waar moeten wij voortaan heen” en “bij wie kunnen wij terecht voor service” zult u denken.  Renovar B.V. , gestart in December 2010, is een jong bedrijf, gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van kozijnen van kunststof, hout en aluminium voor zowel de particuliere- als de projecten markt. Renovar B.V. is niet gebonden aan één merk, maar kan in principe ieder merk leveren. Dus ook de merken die Renster kozijnen leverde. Of het nu gaat om kozijnen van Gealan, Profel, Schüco of Aluplast, in principe is alles mogelijk.

Renovar kozijnen. staat garant voor kwaliteit, stiptheid en duidelijke afspraken. Wij luisteren goed naar uw wensen. Met oog voor detail richten wij ons op het lijnenspel en de architectuur van uw woning. Al ruim 20 jaar ervaring, ongekend veel mogelijkheden, goede prijzen en vakmanschap. De eigen montagedienst bestaat uit vaklieden met liefde voor hun vak. Zij zorgen ervoor dat uw deuren, ramen of kozijnen perfect geplaatst worden.

Renovar Kozijnen – Ondernemersweg 5 – 7451 PK Holten – 0548 362350

RENOVAR KOZIJNEN HELPT RENSTER KLANTEN VERDER

Wij van Renovar B.V. hebben gemeend aandacht aan te moeten schenken aan het probleem dat zich voor veel klanten van Renster kozijnen voordoet. Als u woonachtig bent in de omgeving van Deventer, Apeldoorn of Zutphen en u zoekt een betrouwbare leverancier voor uw kozijnen, dan kunt u met ons contact opnemen. U kunt ons bereiken op 0548-362350 en uiteraard via ons contactformulier. Wij zullen per geval bekijken in hoeverre wij in staat zijn de service te verlenen die normaliter door Renster Particulier B.V. verleend had zullen worden. Tevens houden wij ons warm aanbevolen om bij u een offerte voor nieuwe kozijnen te mogen opstellen.

Namens de eigenaars: Bob Kappert en Frank Edelbroek

HOUTLOOK:

HET KUNSTSTOF KOZIJN

DAT ERUIT ZIET ALS EEN HOUTEN KOZIJN

Nieuw zijn de Renovar houtlook kozijnen. Ze zijn van kunsstof, maar nauwelijks meer van echt te onderscheiden. Ze hebben wel alle voordelen van kunststof.

Op de foto hiernaast een hout-verbinding-look (HVL), verkrijgbaar in diverse kleuren. Deze oogt als hout, maar HVL hoef je alleen maar schoon te houden. Schuren, bijwerken en schilderen zijn overbodig.

Maak kennis met Renovar kozijnen

Renovar Kozijnen staat voor kwaliteit en vakmanschap en dat willen wij graag laten zien in de bedrijfspresentatie hiernaast.

Wilt u kennis maken met ons? Dan maken we graag een afspraak of u kunt ook een bezoekje brengen aan onze showroom. Wij laten u graag alle mogelijkheden zien en natuurlijk maken wij een passende offerte.