Betrouwbaar & professioneel

Meer dan 25 jaar ervaring

T: 0548-362350

HOE WORDEN UW KOZIJNEN GEPLAATST?

Na het eerste contact komt Renovar Kozijnen naar het huis kijken om op basis daarvan een juist advies te geven. Op basis van uw wensen maakt Renovar een gespecificeerde offerte. Zodra deze offerte wordt omgezet in een opdracht, worden de kozijnen ingemeten. Een bouwkundige beoordeelt nogmaals de bouwkundige staat van uw woning en stelt op basis hiervan de definitieve maten van de kozijnen vast. Door deze extra aandacht hoeven wij u later niet teleur te stellen met extra kosten voor “onvoorziene” zaken. Hierna worden de kozijnen besteld.

ONZE PROFIELEN

De profielen die Renovar toepast zijn van Nederlands of Duits fabrikaat. De kozijnen worden in Nederland of Duitsland geproduceerd. Zodra ze geproduceerd en gecontroleerd zijn, maakt Renovar Kozijnen een afspraak om de kozijnen te monteren. Deze montage wordt door eigen, zeer ervaren monteurs uitgevoerd. Renovar besteedt veel aandacht aan de voorbereiding, omdat onderzoek uitwijst dat hier namelijk de meeste fouten worden gemaakt.

Begeleiding van start tot finish

Kozijnen van Renovar zijn gegarandeerd wind en waterdicht en voldoen aan de hoogste veiligheidseisen. Nadat de kozijnen zijn gemonteerd worden ze aan de binnenzijde volledig afgewerkt. U heeft daardoor na het plaatsen ook aan de binnenzijde geen onderhoud meer.

Renovar Kozijnen – Ondernemersweg 5 – 7451 PK Holten – 0548 362350

AFWERKMATERIALEN

De afwerkmaterialen, zoals de nieuwe vensterbank en nieuwe dagkantstukken, zijn van een kunststof toplaag voorzien en passen perfect bij de kozijnen. Dit heet ‘total-look.’ Ook tijdens de montage doen wij er alles aan om uw verwachtingen te overtreffen. Renovar gaat immers voor 100% klanttevredenheid. Nadat alle kozijnen gemonteerd en gecontroleerd zijn, vind de eindoplevering plaats. Immers: Pas als u volledig tevreden bent, zijn wij dat ook.

HOUTLOOK:

HET KUNSTSTOF KOZIJN

DAT ERUIT ZIET ALS EEN HOUTEN KOZIJN

Nieuw zijn de Renovar houtlook kozijnen. Ze zijn van kunsstof, maar nauwelijks meer van echt te onderscheiden. Ze hebben wel alle voordelen van kunststof.

Op de foto hiernaast een hout-verbinding-look (HVL), verkrijgbaar in diverse kleuren. Deze oogt als hout, maar HVL hoef je alleen maar schoon te houden. Schuren, bijwerken en schilderen zijn overbodig.

Maak kennis met Renovar kozijnen

Renovar Kozijnen staat voor kwaliteit en vakmanschap en dat willen wij graag laten zien in de bedrijfspresentatie hiernaast.

Wilt u kennis maken met ons? Dan maken we graag een afspraak of u kunt ook een bezoekje brengen aan onze showroom. Wij laten u graag alle mogelijkheden zien en natuurlijk maken wij een passende offerte.