Betrouwbaar & professioneel

Meer dan 25 jaar ervaring

T: 0548-362350

GEVELBEKLEDING VAN RENOVAR

Het comfort van gevelbekleding is groot. Renovar gevelpanelen bestaan uit duurzaam kunststof, zijn niet van echt hout te onderscheiden, onderhoudsarm en 100% recyclebaar. Kunststof gevelbekleding is de ideale oplossing voor een natuurgetrouwe en milieuvriendelijke gevelrenovatie.

VRIJWEL GEEN ONDERHOUD MET GEVELBEKLEDING VAN RENOVAR

Nooit meer op de ladder voor een jaarlijkse onderhoudsbeurt. Alleen schoonmaken is voldoende. Schuren, verven en beitsen van uw gevel behoren voorgoed tot het verleden. Daarbij komt dat de restproducten van onze gevelbekleding volledig gerecycled worden en dus als grondstof voor nieuwe materialen dienen. Dat ontlast het milieu en maakt onze gevelpanelen tevens zeer duurzaam.

Renovar Kozijnen – Ondernemersweg 5 – 7451 PK Holten – 0548 362350

RENOVAR GEVELBEKLEDING MET EEN NATUURLIJKE UITSTRALING

Buitengevelbekleding lijkt qua uiterlijk als twee druppels water op hout. Dat komt door de verfijnde immitatie houtstructuur die we voor onze gevelpanelen gebruiken. Gevels van Renovar krijgen hierdoor een warme, natuurlijke en authentieke uitstraling. In tegenstelling tot hout zijn onze gevelpanelen bestand tegen elk weertype. Dat bevordert de lange levensduur tot wel 30 jaar. De gevelbekleding van Renovar is in elke gewenste maat leverbaar.

HOUTLOOK:

HET KUNSTSTOF KOZIJN

DAT ERUIT ZIET ALS EEN HOUTEN KOZIJN

Nieuw zijn de Renovar houtlook kozijnen. Ze zijn van kunsstof, maar nauwelijks meer van echt te onderscheiden. Ze hebben wel alle voordelen van kunststof.

Op de foto hiernaast een hout-verbinding-look (HVL), verkrijgbaar in diverse kleuren. Deze oogt als hout, maar HVL hoef je alleen maar schoon te houden. Schuren, bijwerken en schilderen zijn overbodig.

Maak kennis met Renovar kozijnen

Renovar Kozijnen staat voor kwaliteit en vakmanschap en dat willen wij graag laten zien in de bedrijfspresentatie hiernaast.

Wilt u kennis maken met ons? Dan maken we graag een afspraak of u kunt ook een bezoekje brengen aan onze showroom. Wij laten u graag alle mogelijkheden zien en natuurlijk maken wij een passende offerte.