Betrouwbaar & professioneel

Meer dan 25 jaar ervaring

T: 0548-362350

KUNSTSTOF DEUREN VAN RENOVAR

De voordeur vormt de entree, het aangezicht, van uw woning. Bij het bouwen of verbouwen van uw woning kunt u kiezen voor het plaatsen van één van de kunststof deuren van Renovar. Onze kunststof deuren zijn verkrijgbaar in verschillende modelseries en volledig aan te passen aan uw wensen. Zo bieden wij een groot aanbod aan kleuren, structuren en oppervlakken zodat wij u de perfecte kunststof deur kunnen leveren.

KUNSTSTOF DEUREN

Kunststof deuren bij Renovar onderscheiden zich van andere leveranciers door veiligheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Het materiaal is milieuvriendelijk en volledig recyclebaar. Het weerbestendige materiaal zorgt ervoor dat de kunststof deuren erg lang mee gaan. Door de staalversterking in het materiaal zijn de deuren extra sterk. Kunststof deuren van Renovar voldoen aan de eisen van het politiekeurmerk Veilig Wonen en zijn daarom inbraakwerend.

Als u kiest voor één van onze kunststof deuren, bespaart u geld en tijd op het onderhoud van uw voordeur. Kunststof deuren hoeven niet opnieuw geschilderd te worden. Het is voldoende om de deur één keer in de zoveel tijd te reinigen. Dit kan met behulp van een vochtige doek of warm water met een huishoudelijk schoonmaakmiddel. U hoeft hier geen speciaal reinigingsmiddel voor aan te schaffen. Daarnaast bespaart u door de aanschaf van een kunststof deur ook op de stookkosten. Kunststof deuren zorgen voor een goede isolatie van uw woning wanneer ze goed afgewerkt zijn.

Renovar Kozijnen – Ondernemersweg 5 – 7451 PK Holten – 0548 362350

HOUTLOOK:

HET KUNSTSTOF KOZIJN

DAT ERUIT ZIET ALS EEN HOUTEN KOZIJN

Nieuw zijn de Renovar houtlook kozijnen. Ze zijn van kunsstof, maar nauwelijks meer van echt te onderscheiden. Ze hebben wel alle voordelen van kunststof.

Op de foto hiernaast een hout-verbinding-look (HVL), verkrijgbaar in diverse kleuren. Deze oogt als hout, maar HVL hoef je alleen maar schoon te houden. Schuren, bijwerken en schilderen zijn overbodig.

Maak kennis met Renovar kozijnen

Renovar Kozijnen staat voor kwaliteit en vakmanschap en dat willen wij graag laten zien in de bedrijfspresentatie hiernaast.

Wilt u kennis maken met ons? Dan maken we graag een afspraak of u kunt ook een bezoekje brengen aan onze showroom. Wij laten u graag alle mogelijkheden zien en natuurlijk maken wij een passende offerte.