Betrouwbaar & professioneel

Meer dan 25 jaar ervaring

T: 0548-362350

HOUTEN KOZIJNEN VAN RENOVAR

Kies voor houten kozijnen van Renovar voor uw woning. Onze houten kozijnen zijn gemaakt van natuurlijk meranti of afromosia en zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende uitvoeringen en kleuren. Wij leveren ook in Holten uw houten kozijnen gegrond, afgelakt of naturel. Zo krijgt u voor uw woning de kozijnen die u wilt.

Voor uw houten kozijnen kunt u kiezen voor een natuurlijke houtkleur, maar ook voor transparante lak of gekleurde kozijnen. Hout zorgt voor een warme en klassieke uitstraling van uw kozijnen. Welke kleur u ook kiest, de kozijnen zijn gemakkelijk over te schilderen in een andere kleur wanneer u dit wilt.

HOUTEN KOZIJNEN

Met houten kozijnen die goed afgewerkt zijn, kiest u voor een goede warmte- en geluidsisolatie. Hout is een natuurlijke warmte- en vochtregelaar. De isolatie van uw woning wordt nog beter wanneer u onze houten kozijnen combineert met HR++ glas. Hierdoor kunt u besparen op uw stookkosten.

Door moderne spuittechnieken zijn onze houten kozijnen minder brandgevoelig dan in het verleden. U kunt dus met een gerust hart kiezen voor het aanschaffen van houten kozijnen.

 

Houten kozijnen van Renovar zijn inbraakwerend en voldoen aan de eisen voor een politiekeurmerk.

Renovar Kozijnen – Ondernemersweg 5 – 7451 PK Holten – 0548 362350

WAAROM KIEZEN VOOR HOUT?

De voordelen van Renovar houten kozijnen en ramen kort en simpel op een rij:

  • Natuurlijk materiaal
  • Natuurlijke uitstraling
  • Persoonlijke voorkeur
  • U kunt kiezen uit meranti, afrormosia in elke gewenste vorm en uitvoering; gegrond, afgelakt of in naturel kleuren
  • Vele uitstralingen, zoals modern, klassiek (verdiept) en renaissance
  • U kunt af en toe de kleur veranderen

HOUTLOOK:

HET KUNSTSTOF KOZIJN

DAT ERUIT ZIET ALS EEN HOUTEN KOZIJN

Nieuw zijn de Renovar houtlook kozijnen. Ze zijn van kunsstof, maar nauwelijks meer van echt te onderscheiden. Ze hebben wel alle voordelen van kunststof.

Op de foto hiernaast een hout-verbinding-look (HVL), verkrijgbaar in diverse kleuren. Deze oogt als hout, maar HVL hoef je alleen maar schoon te houden. Schuren, bijwerken en schilderen zijn overbodig.

Maak kennis met Renovar kozijnen

Renovar Kozijnen staat voor kwaliteit en vakmanschap en dat willen wij graag laten zien in de bedrijfspresentatie hiernaast.

Wilt u kennis maken met ons? Dan maken we graag een afspraak of u kunt ook een bezoekje brengen aan onze showroom. Wij laten u graag alle mogelijkheden zien en natuurlijk maken wij een passende offerte.