Betrouwbaar & professioneel

Meer dan 25 jaar ervaring

T: 0548-362350

SCHUIFPUIEN VAN RENOVAR KOZIJNEN

Renovar kozijnen levert schuifpuien van A-kwaliteit. Een Renovar schuifpui combineert maximale lichtinval met een minimaal aantal stijlen. Met schuifpuien van Renovar wordt de ruimte optimaal benut. Door het grote glasoppervlak in de schuifpui wordt uw tuin of terras betrokken bij de woonruimte. Hierdoor creëert u een eenheid tussen de woning en uw tuin en lijkt de ruimte optisch groter.

Renovar Kozijnen – Ondernemersweg 5 – 7451 PK Holten – 0548 362350

SCHUIFPUIEN

Er is keuze uit schuifpuien van kunststof, aluminium of hout in vrijwel iedere kleur. Zo zorgt u ervoor dat de schuifpui past bij de rest van uw kozijnen en uw woning. De schuifpuien van verschillende materialen onderscheiden zich van elkaar door levensduur, onderhoud en prijs. U kunt naast het materiaal ook kiezen voor verschillende kleuren, structuren en oppervlakten. Zo kunnen wij uw aluminium of kunststof schuifpui bijvoorbeeld voorzien van een hout look.

Een schuifpui van Renovar is plaats besparend. Door het ontbreken van draaidelen is een schuifpui niet alleen geschikt voor de toegang naar een tuin, maar is het ook praktisch voor uw balkon. Zo kunt u de ruimte op het balkon optimaal benutten en door het grote glasoppervlak in de schuifpui lijkt uw appartement groter.

KUNSTSTOF SCHUIFPUI

De schuifpui is een zeer robuuste pui die zich al tientallen jaren bewezen heeft door zijn duurzaamheid en een vederlicht lopend schuifdeel.

DE PLUSPUNTEN VAN RENOVAR KOZIJNEN

De voordelen van Renovar schuifpui en hefschuifpui kort en simpel op een rij:

  • Renovar Kozijnen is de specialist als het om schuifpuien gaat
  • Exclusief maatwerk voor uw schuifpui
  • Wij maken gebruik van enkel A-producten voor kunststof schuifpuien
  • Een ruime keuze in rijke materialen van kunststof schuifpuien
  • Plaatsen van uw schuifpui in één dag in Holten en omgeving

HOUTLOOK:

HET KUNSTSTOF KOZIJN

DAT ERUIT ZIET ALS EEN HOUTEN KOZIJN

Nieuw zijn de Renovar houtlook kozijnen. Ze zijn van kunsstof, maar nauwelijks meer van echt te onderscheiden. Ze hebben wel alle voordelen van kunststof.

Op de foto hiernaast een hout-verbinding-look (HVL), verkrijgbaar in diverse kleuren. Deze oogt als hout, maar HVL hoef je alleen maar schoon te houden. Schuren, bijwerken en schilderen zijn overbodig.

Maak kennis met Renovar kozijnen

Renovar Kozijnen staat voor kwaliteit en vakmanschap en dat willen wij graag laten zien in de bedrijfspresentatie hiernaast.

Wilt u kennis maken met ons? Dan maken we graag een afspraak of u kunt ook een bezoekje brengen aan onze showroom. Wij laten u graag alle mogelijkheden zien en natuurlijk maken wij een passende offerte.